Éxit de participació a la Festa Major de Mira-Sol, tot i la pluja


  • Comparteix:

La Festa Major de Mira-sol va ser tot un èxit de participació, malgrat la constant amenaça de pluja. Aquest és el balanç que fan els membres de la comissió de festes del districte. L'activitat més destacable va ser la Nit Cubana, que va aplegar unes 500 persones al Casal Cultural.

A meitats del mes de juliol, la climatologia es va convertir en la màxima preocupació dels membres de la comissió de festes de Mira-sol. L'amenaça constant de ruixats, però, no va minvar la participació dels veïns del districte en els actes de la seva Festa Major. Només una de les activitats previstes es va haver d'ajornar a causa de la pluja. Per tot això, des de la comissió de festes s'ha fet un balanç satisfactori de la festa d'enguany. Ho explica Montserrat Delgado.

Montserrat Delgado



La participació a la festa major d'enguany ha estat molt elevada, especialment en una de les novetats de la programació d'aquest any, la Nit Cubana, que va reunir unes 500 persones al Casal Cultural fins les 4 de la matinada. Montserrat Delgado, membre de la comissió de festes, considera que la participació ha estat més alta que altres anys.

Montserrat Delgado



Una cercavila, una bicicletada popular, l'actuació dels Castellers de Sant Cugat i la cantada d'havaneres van ser algunes de les activitats més destacades de la festa major de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.