Les guitarres d'Edwin Guevara i el Trío Villa-Lobos es donen cita aquesta nit al Claustre


  • Comparteix:

La primera actuació del cicle va reunir, divendres passat, prop de 70 persones

La primera actuació del cicle va reunir, divendres passat, prop de 70 persones

Edwin Guevara i el Trío Villa-Lobos seran aquesta nit els protagonistes del segon concert que se celebra al Claustre del Monestir, dins del cicle de guitarra clàssica que organitza l'Ajuntament i el Centre d'Estudis Musicals Gymel. Els artistes interpretaran obres de Bach, Giuliani, Turina o Manuel de Falla, entre d'altres.

El Claustre del Monestir serà un altre cop l'escenari del cicle guitarra clàssica. En aquesta ocasió, el colombià Edwin Guevara i el Trío Villa-Lobos, composat per la soprano Paula Nogueira, la violoncelista Cecilia Palma i el mateix Guevara, seran els protagonistes d'aquest segon concert, després que divendres passat s'inaugurés el cicle.

La tinent d'alcalde de cultura, Àngels Solé, ha volgut remarcar que la intenció de l'Ajuntament a l'hora de programar aquest cicle era aprofitar al màxim un espai tan interessant com el Claustre per fer-hi actuacions musicals i ha volgut destacar el paper del Centre d'Estudis Musicals Gymel.

Àngels Solé

Volíem fer actuacions musicals al Claustre també al setembre, perquè és un espai molt interessant i la gent ho demana. Vam rebre la proposta de Gymel i vam pensar que era una bona manera de començar


Recordem que el cicle l'organitza l'Ajuntament en col·laboració amb el Centre d'Estudis Musicals Gymel i que s'allargarà fins el proper 1 d'octubre. Els concerts se celebren sempre a les deu de la nit i el preu de l'entrada és de 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.