L'Ajuntament corre el risc de no cobrar les contribucions especials de Mira-sol Sud i Valldoreix


  • Comparteix:

L'alcalde admet que l'Ajuntament podria deixar de recuperar l'import de les contribucions especials per la urbanització de Mira-sol Sud i Valldoreix. El consistori deixaria d'ingressar els 530.000 euros en concepte de quotes pagades per urbanitzar aquests carrers després que els jutjats hagin obligat a retornar aquestes quantitats per defectes de forma.

L'equip de govern va aprovar la setmana passada la devolució de les contribucions especials que van pagar els veïns de Mira-sol Sud i Valldoreix per la urbanització dels seus carrers. D'aquesta manera es complia la sentència judicial que obligava l'Ajuntament a retornar les quantitats abonades, amb els interessos, per defectes de forma en l'expedient. La devolució, que afecta una seixantena de propietaris, ascendeix a uns 600.000 euros, entre quotes i interessos.

En el ple d'aquest dilluns, l'alcalde ha admès que l'Ajuntament es podria quedar sense ingressar aquests diners.

Lluís Recoder

Sembla que no tenim possibilitats legals de tornar a girar les contribucions. Ho lamentem perquè perjudica les arques de l'Ajuntament.


Les xifres a retornar variaven segons l'extensió de les propietats. Gairebé 30.000 euros és la xifra més alta que haurà de pagar el consistori a una família, mentre que les més baixa se situa en prop de 4.000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.