Francesc Pareja és el concertista de la tercera sessió del cicle de guitarra clàssica al Claustre


  • Comparteix:

Els dos concerts anteriors han registrat una mitjana d'assistència de més de 100 persones

Els dos concerts anteriors han registrat una mitjana d'assistència de més de 100 persones

El guitarrista Francesc Pareja serà el protagonista, aquesta nit, del tercer concert del Cicle de Guitarra Clàssica al Claustre que organitzen l'Ajuntament i l'Escola d'Estudis Musicals Gymel. Pareja interpretarà obres de Ferran Sor, Francesc Tàrrega, Villa-Lobos i Gràcia Tarragó.

Els dos primers concerts del cicle, que s'allargarà fins al primer divendres d'octubre, han aplegat 90 i 120 persones respectivament. Una dada que porta als organitzadors a fer una valoració positiva de la rebuda d'aquest cicle entre el públic santcugatenc.

La directora del Centre d'Estudis Musicals Gymel, Glòria Villanueva, explica que la intenció de la iniciativa és fer un ampli repàs per la història de la guitarra clàssica.

Glòria Villanueva

És un recorregut per tota la història de la guitarra, amb obres molt representatives. Existia el precedent del curs de José Luis Lopátegui i crec que hi ha públic potencial.


El concertista d'aquesta nit, el sabadellenc Francesc Pareja, forma part del Quartet de Guitarres de Barcelona, amb el que ha fet nombroses actuacions i ha participat en diversos festivals internacionals. També ha col·laborat amb orquestres com la Simfònica Balear i la Simfònica de Sant Cugat. A més, Pareja és professor de guitarra a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.