La plaça de l'Om s'omple de dansa i poesia amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer


  • Comparteix:

La plaça de l'Om ha estat l'escenari aquest divendres d'un espectacle de dansa, música i poesia organitzat per l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona (AFAB) amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer. El muntatge ha permès als assistents gaudir de quatre petites peces de dansa i unes quantes poesies a càrrec del Grup de Dansa Laura Esteve, el Trio Clara Schumann i els rapsodes Míriam Alemany i Carles Martínez.

La dansa i la poesia han estat les protagonistes aquest divendres d'un dels diferents actes que organitza aquests dies l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona (AFAB) amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer.

En aquesta ocasió, el Grup de Dansa Laura Esteve, el Trio Clara Schumann i els rapsodes Miriam Alamany i Carles Martínez, han ofert als assistents un espectacle que ha combinat quatre petites peces de dansa a càrrec de 7 ballarines i una lectura de poesia.

Laura Esteve, responsable del grup de dansa que porta el seu nom, ha valorat molt positivament l'experiència i el fet de participar en aquest acte solidari i de sensibilització com aquest.

Laura Esteve

M'ho van proposar des de l'AFAB i estic encantada de col·laborar en un acte tan emotiu com aquest


El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, de la seva banda, ha incidit a destacar el seguit d'actes que s'han fet al llarg de la setmana en motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer, i s'ha mostrat molt satisfet de la gran tasca de sensibilització que s'ha fet, portant la informació a molts ciutadans. Pel que fa a l'acte, Tomàs ha trobat molt encertat que un activitat com aquesta s'associï a la malaltia de l'Alzheimer.

Enric Tomàs

Penso que és una aposta de l'AFAB molt interessant i curiosa i trobo que un acte com aquest s'associi a l'alzheimer és molt encertat


Recordem que la tómbola solidària que es va haver de suspendre la setmana passada, se celebra finalment aquest dissabte a la plaça dels Quatre Cantons i que els diners serviran, un any més per ajudar les famílies dels malalts de l'Alzheimer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.