Exhaurides les entrades per al concert d'Antònia Font al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Antònia Font presentarà 'Coser i cantar' al Teatre-Auditori amb la Simfònica de Sant Cugat (29/nov/07)

Antònia Font sedueix Sant Cugat en el primer concert de la Festa Major (28/jun/06)


  • Comparteix:

Els cinc integrants del grup, en una imatge promocional

Els cinc integrants del grup, en una imatge promocional

Ja s'han exhaurit les entrades per al concert que Antònia Font oferirà dijous al Teatre-Auditori. El conjunt mallorquí presentarà el seu darrer treball, 'Coser i cantar', en companyia de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. El grup comunicatiu Cugat.cat, que recomana el concert, sortejarà les últimes localitats disponibles per a aquesta actuació.

No és la primera ocasió en què Antònia Font aconsegueix exhaurir les entrades de concerts de la gira de 'Coser i cantar'. Escenaris de Mallorca, Girona i Reus han hagut de penjar el cartell de 'complert' amb la visita dels mallorquins.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, destaca el fet que un concert de música en català ompli l'equipament municipal un dijous a la nit.

Pep Tugues

No esperàvem que la música en català omplís el Teatre-Auditorì, però la suma de la qualitat d'Antònia Font i la Simfònica de Sant Cugat ho ha fet possible.



A 'Coser i cantar', el grup mallorquí ofereix una vintena de cançons amb arranjaments per a instruments de vent i corda. D'aquesta manera, el grup barreja pop i simfonisme en temes com 'Wa yeah!', 'Tots es motors' i altres èxits.

Quan van enregistrar l'àlbum, Antònia Font es va desplaçar fins a Eslovàquia per comptar amb la participació de l'Orquestra Simfònica de Bratislava. Ara, en la gira pels Països Catalans, el conjunt opta per tocar amb diverses orquestres catalanes. En el cas de la nostra ciutat, els solistes de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat s'encarregaran d'acompanyar instrumentalment el grup mallorquí.

El director de l'orquestra, Josep Ferré, no descarta seguir acompanyant Antònia Font si el concert va bé.


Josep Ferré

La possibilitat sempre hi és, però cal ser prudent. El nostre èxit com a orquestra és que la gent ens conegui i després ens recomanin.



La productora Cugat.cat ha reservat les últimes localitats disponibles per sortejar-les entre els seus oients i internautes. Per entrar al sorteig de les entrades cal enviar un correu electrònic a afons@cugat.cat, o bé trucar als telèfons 93 675 15 87 o 93 675 15 88.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.