L'espectacle 'Instint Mozart', de Camerata Sant Cugat, s'estrena diumenge al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Les entrades per l'espectacle estan pràcticament exhaurides

Les entrades per l'espectacle estan pràcticament exhaurides

El nou muntatge de Camerata Sant Cugat, 'Instint Mozart', s'estrena aquest diumenge al Teatre Auditori amb les entrades gairebé esgotades. El rèquiem de Mozart i els sonets de Shakespeare ompliran l'escenari, en un espectacle multidisciplinar que també comptarà amb la dansa de la companyia de Pepe Hevia i el cant de les corals Sant Cugat CMSC i la Coral Polifònica de Tremp, entre d'altres.

Sota la direcció de Xavier Baulies, Camerata Sant Cugat fusiona aquest diumenge al Teatre Auditori el rèquiem de Mozart amb els sonets de William Shakespeare en el seu darrer muntatge. 'Instint Mozart' proposa una fusió d'arts escèniques per mostrar l'instint més creatiu de tots dos autors. El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, defineix l'espectacle com 'una festa d'homenatge'.

Xavier Baulies

Shakespeare explica la seva vessant més lírica i privada i Mozart explica com davant la mort també explora els límits. Bàsicament, l'espectacle és una festa homenatge a la figura de Mozart utilitzant la paraula de Shakespeare.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha valorat molt positivament el treball interdisciplinari de l'associació Camerata Sant Cugat, junt amb d'altres entitats, per crear aquesta obra que s'inclou dins l'Any del Llibre i la Lectura.

Àngels Solé

Aquesta vocació interdisciplinaria és i serà la seva empremta i el seu tret més singular. Està molt bé perquè aquesta voluntat interdisciplinaria també compta amb entitats de la ciutat.


Les entrades pel muntatge 'Instint Mozart', que s'estrena aquest diumenge al Teatre Auditori, estan gairebé exhaurides. Camerata ja va experimentar l'èxit de públic amb el seu primer espectacle, 'The Power of Peace'. En aquesta ocasió, la producció 'Instint Mozart' compta amb la participació d'entitats com la companyia de Dansa Pepe Hevia, la Coral Sant Cugat CMSC i la Coral Polifònica de Tremp, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.