El Museu de Sant Cugat acull una exposició fotogràfica sobre els desplaçats de Colòmbia


  • Comparteix:

La mostra compta amb 41 fotografies de Colita i es podrà veure fins el 15 d'octubre

La mostra compta amb 41 fotografies de Colita i es podrà veure fins el 15 d'octubre

El Museu de Sant Cugat acull fins al 15 d'octubre la mostra 'Dona Atles. Conflicte a Colòmbia', una exposició de la fotògrafa Colita que retrata la situació dels desplaçats del país sud-americà. La mostra, que s'inclou en les activitats de l'àrea de Solidaritat i Cooperació Internacional de l'Ajuntament, és una iniciativa que promou el comitè català de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR).

41 fotografies en blanc i negre serveixen per retratar la situació que viuen les dones i els nens desplaçats a Colòmbia a causa del conflicte armat que viu el país. La fotògrafa Colita va captar les imatges entre les poblacions desplaçades de Barranquilla i Cartagena, dues de les principals ciutats colombianes de la costa del mar Carib.

El responsable de sensibilització del comitè català de l'ACNUR, Genís Morillas, explica quin és el contingut de l'exposició.

Genís Morillas

L'exposició dóna a conèixer la situació que viuen les does desplaçades o refugiades de Colòmbia.


La mostra, que té com a objectiu donar a conèixer les vulneracions que pateixen les dones colombianes desplaçades, forma part de les activitats de l'àrea de Solidaritat i Cooperació Internacional. Per al tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, aquesta exposició lliga amb l'objectiu de l'àrea de Solidaritat i Cooperació Internacional de promoure la pau.

Toni Ramon

Aquesta exposició que acull el Monestir lliga molt bé amb l'objectiu de promoure la pau.


L'exposició es complementa amb un CD i un vídeo, editats per l'ACNUR, que compten amb les intervencions de diversos desplaçats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.