La relació filosofia-ciència centra el nou trimestre de conferències dels Amics de la Unesco


  • Comparteix:

Els propers mesos estaran marcats per l'agermanament amb els Amics de la Unesco de Girona

Els propers mesos estaran marcats per l'agermanament amb els Amics de la Unesco de Girona

Un cicle de conferències sobre filosofia i ciència, els tradicionals cine-fòrums i unes xerrades sobre el claustre de la catedral de Girona són les principals activitats que els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat han programat per aquest últim trimestre de l'any. El trimestre reforçarà l'agermanament de l'entitat santcugatenca amb els Amics de la Unesco de Girona.

'Per què filosofia a l'època de la ciència' és el títol escollit pels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat per encetar el nou cicle de conferències d'aquest últim trimestre de l'any. El cicle segueix la mateixa línia que en les edicions anteriors de programar xerrades i cine-fòrums. El president de l'Associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, Llorenç Batchellí, ha explicat que la filosofia és una tema molt 'candent'.

Llorenç Batchellí

Un dels temes central és la filosofia en l'època de ciència. Per això portarem tan filòsofs i científics.


Les conferències que es realitzaran cada dijous del mes d'octubre a l'Arxiu Nacional de Catalunya, situat a la nostra ciutat, aniran a càrrec del filòsof Josep Pere Lluís Font i del científic Francesc Lozano Winterhalder. A més durant aquest cicle de conferències del mes d'octubre també es projectarà la pel·lícula 'El club de los poetas muertos'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.