El prestigiós violoncel·lista Lluís Claret dirigeix un curs de perfeccionament a l'Escola de Música


  • Comparteix:

El curs està dirigit a 5 alumnes de nivell superior o postgrau

El curs està dirigit a 5 alumnes de nivell superior o postgrau

El prestigiós violoncel·lista Lluís Claret dirigirà a partir del 10 d'octubre un curs de perfeccionament musical de violoncel a l'Escola de Música Victòria dels Àngels. Només 5 alumnes de nivell superior o de postgrau participaran al curs, que inclourà audicions públiques cada dos mesos.

Després de deixar l'Escola Superior de Música de Catalunya per discrepàncies amb la nova orientació d'aquesta institució, el mestre violoncel·lista Lluís Claret, afincat a Sant Cugat, ha decidit enfortir la seva vinculació amb l'Escola de Música Victòria dels Àngels i dirigir un curs de perfeccionament de violoncel destinat a joves alumnes de nivell superior o postgrau. El curs, que es dividirà en dos quadrimestres i començarà el 10 d'octubre, destaca entre les activitats extraordinàries que ofereix l'escola municipal de música fora de l'àmbit de les seves línies educatives habituals, que es limiten als estudis musicals de nivell elemental i mitjà.

Lluís Claret explica així les característiques del curs, que permetrà a cinc alumnes treballar sota la direcció tècnica i musical del prestigiós violoncel·lista andorrà.

Lluís Claret

Cada alumne tindrà quatre classes individuals amb mi cada mes i farem una audició pública cada dos mesos per mostrar l'evolució.


El curs de Lluís Claret ha estat molt ben rebut des de l'àrea d'Educació de l'Ajuntament, ja que serveix per potenciar els lligams pedagògics i musicals del reconegut concertista amb l'Escola de Música Victòria dels Àngels. La tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, ha dit que és un privilegi que Lluís Claret ofereixi els seus coneixements a la nostra ciutat.

Àngels Solé

Realment ens fa il·lusió i és un privilegi que Lluís Claret hagi pensat en la nostra ciutat i en la nostra escola de música per fer aquest curs de nivell, que donarà prestigi al centre i a la ciutat.


El director de l'escola de música, Joan Josep Gutiérrez, ha afegit que el curs de Lluís Claret s'emmarca dins la voluntat del centre d'oferir activitats musicals complementàries als cursos reglats, aprofitant que durant la franja de matí les instal·lacions estan força buides.

Per tal de donar un impuls a aquesta iniciativa, l'Ajuntament ha signat un conveni amb Lluís Claret que tindrà efectes durant aquest any acadèmic i ha creat unes taxes específiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.