La Setmana de la Solidaritat pretén oferir una visió plural dels conflictes que viuen Colòmbia i Palestina


  • Comparteix:

Oferir una visió plural dels conflictes que viuen Colòmbia i Palestina és l'objectiu de la Setmana de la Solidaritat que tindrà lloc entre el 15 i el 23 d'octubre. Els centres cívics dels districtes, la Biblioteca del Mil·lenari i l'Ateneu Santcugatenc acolliran els actes d'aquesta iniciativa organitzada per l'Oficina de Solidaritat i Cooperació i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, l'Escola de Cultura de Pau i el propi Ateneu.

Una lectura de contes colombians i palestins que acollirà la Biblioteca del Mil·lenari donarà el tret de soritda el dissabte 15 d'octubre als actes de la setmana de la solidaritat. El següent cap de setmana, hi haurà dos cine-fòrums, dos concerts de música folklòrica i tastos de menjars palestins i colombians.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, explica que la Setmana de la Solidaritat pretén arribar a tots els districtes.

Toni Ramon

La transversalitat de les activitats de la setmana també pretén fer arribar els actes als diversos districtes de la ciutat.


La Setmana de la Solidaritat també compta amb tres cursos. Dos dels cursos, que acolliran el centre cívic de les Planes i l'Ateneu, tractaran la resolució de conflictes, mentre que un altre se centrarà en la gastronomia i la dansa colombianes. La iniciativa es completa amb diverses exposicions que acullen el claustre del Monestir i el Casal Cultural de Mirs-sol, fins al 15 d'octubre i novembre, respectivament.

La membre de l'Escola de Cultura de Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona, Alícia Barbero, explica que es pretén donar una visió aproximada del conflicte als santcugatencs.

Alícia Barbero

L'objectiu de la iniciativa és utilitzar les diverses plataformes de la ciutat per explicar els conflcites que viuen Palestina i Colòmbia.


El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, afirma que avaluaran la resposta dels santcugatencs a la iniciativa per estudiar si hi haurà més edicions de la Setmana de la Solidaritat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.