L'Ajuntament posarà el nom de l'artista Teresa Farrés a una sala del futur edifici consistorial


  • Comparteix:

El Monestir acull l'exposició de Teresa Farrés

El Monestir acull l'exposició de Teresa Farrés

Una sala del futur edifici de l'ajuntament portarà el nom de Teresa Farrés. Així ho ha anunciat, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, en la inauguració de l'exposició que mostra part de l'obra ha donat l'artista santcugatenca al museu de la ciutat.

En la sala que portarà el nom de Teresa Farrés, s'hi exposaran part de les 34 obres - 20 pintures i 14 dibuixos- que l'artista santcugatenca ha donat a la ciutat. Una de selecció d'aquestes obres es pot visitar fins al 23 d'octubre a la sala capitular del Claustre. Imatges religioses, retrats i paisatges formen part de la temàtica de les obres exposades i donades.

En l'acte d'inauguració de la mostra, Lluís Recoder ha elogiat el treball i la trajectòria d'aquesta artista i ha anunciat que el futur edifici de l'ajuntament tindrà una sala que portarà el nom de Teresa Farrés.

Lluís Recoder

En el futur ajuntament, hi haurà la sala Teresa Farrés, perquè tothom conegui d'aquesta manera l'obra de l'artista.


Nascuda a Sant Cugat, Teresa Farrés ha dedicat més de trenta anys de la seva vida a la docència i a l'obra artística. La pintora també ha treballat en el món editorial i ha dissenyat brodats de les casulles per l'ofici de l'Abadia de Montserrat.

Farrés s'ha mostrat molt agraïda per exposar a Sant Cugat i molt satisfeta per haver donat part de la seva obra a la ciutat.

Teresa Farrés

Aquest poble sempre m'ha donat suport comprant-me quadres i venint a les meves classes. He pogut viure del meu art.


Abans de la inauguració de la mostra, Lluís Recoder i Teresa Farrés han signat a la sala del Tapís la concessió de les obres de l'artista a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.