Victòria dels Àngels rep un sentit homenatge pòstum al Liceu


  • Comparteix:

La soprano Victòria dels Àngels ha rebut aquest diumenge un homenatge pòstum al Gran Teatre del Liceu. La cantant, que va morir el passat mes de gener a l'edat de 81 anys, dona nom a l'escola de música de la nostra ciutat. L'homenatge ha consistit en un reportatge amb imatges inèdites de la intèrpret i en un recital, amb peces del repertori de Victòria dels Àngels, interpretat per Ofèlia Sala.

El Liceu dedica aquesta temporada a la desapareguda soprano santcugatenca Victòria dels Àngels. L'acte principal s'ha celebrat aquest diumenge i ha tingut dues parts. La primera ha consistit en la projecció d'un documental amb imatges inèdites de la cantant, cedides per la família, que ha realitzat el servei d'audiovisuals del teatre. El guió ha corregut a càrrec de Jaume Radigales i la locució del periodista Josep Cuní.

La segona part de l'espectacle ha fet un repàs a les peces del repertori de Victòria dels Àngels, entre les quals han destacat alguns temes del compositor català Toldrà. La música ha anat a càrrec de l'orquestra de Cambra del Liceu, i una deixeble de la soprano desapareguda, Ofèlia Sala, ha posat veu a tots els temes. L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, que ha representat la nostra ciutat en l'acte, ha elogiat l'emotivitat de l'homenatge.

Lluís Recoder

Ha estat un homenatge molt emotiu. En la primera part hem vist un documental sobre la seva vida i en la segona hem presenciat un recital d'una deixeble d'ella, que ha cantat música molt propera a la Victòria.


Recoder també ha reiterat que l'Ajuntament està preparant, des de fa temps, el seu propi homenatge a Victòria dels Àngels. L'acte, que tindrà lloc a l'Auditori, encara no té data. Però si que se sap que correrà a càrrec de la soprano Ainhoa Arteta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.