Emma Vilarasau, Joan Laporta i Àngels Ponsa, tres santcugatencs al Consell Social de la Llengua


  • Comparteix:

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, que resideix a la nostra ciutat, i l'exregidora de Cultura Àngels Ponsa s'han incorporat a la nova etapa del Consell Social de la Llengua Catalana. L'organisme, que depèn de la Secretaria de Política Lingüística, s'ha renovat amb l'objectiu d'adaptar-se a les necessitats actuals de la societat.

El Consell Social de la Llengua Catalana, creat l'any 1991, s'ha sotmès a un procés de 'refundació' que pretén aconseguir una més àmplia representativitat social i un funcionament més àgil. Per això, segons la Secretaria de Política Lingüística, s'hi han incoporat nous membres, com els santcugatencs Joan Laporta i Emma Vilarasau, amb la intenció d'arribar als sectors en què es mou realment la llengua. L'exregidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat, Àngels Ponsa, també forma part del Consell en representació de la Federació Catalana de Municipis.

El conseller primer de la Generalitat, Josep Bargalló, ha explicat que la finalitat principal és convertir l'entitat en un pont amb la nova realitat de la societat catalana i ajudar a fer 'simpàtica i moderna' la llengua catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.