La Coral Camerata de Sant Cugat rep una invitació per participar al Festival de Loreto


  • Comparteix:

La Coral Camerata de Sant Cugat rep la invitació per anar, l'any vinent, al Festival de Loreto, a Itàlia. Tot i que encara no han confirmat la seva assistència, la Coral es mostra orgullosa per l'oferiment i espera mantenir el nivell d'intercanvis amb altres corals internacionals com el d'aquest cap de setmana amb el grup suec 'Motala Camacor'.

Aquest ha estat un cap de setmana intens per la Coral Camerata de la nostra ciutat. Per una banda ha estat l'amfitrió de la visita d'intercanvi que la Coral sueca Motala Camacor ha fet aquests dies a Catalunya. D'altra banda han rebut una invitació per anar a la propera edició del Festival Loreto, a Itàlia. Sobre aquest oferiment en parla el president de la Camerata, Miquel Aguilar.

Miquel Aguilar

Hem rebut la invitació del Festival Loreto, prop d'Ancona, a Itàlia, per anar l'any que ve. Seria la setmana després de Setmana Santa. Ho estem decidint, però hi anirem perquè és un Festival de molt prestigi. Estem eufòrics per la invitació.


La visita dels suecs ha estat el viatge de retorn que la Camerata va fer, en el seu dia, a la ciutat sueca de Motala. Les dues corals han fet dues actuacions conjuntes. La primera d'elles ha tingut lloc aquest divendres a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. L'assistència de públic no ha estat gaire elevada. Miquel Aguilar explica per què.

Miquel Aguilar

No vam publicitar massa el concert. El fenomen combinat de pluja intensa i el concert d'Òpera a quatre de l'Auditori, han fet que no hi hagués massa gent. Però la nostra intenció no era fer un concert massiu.


La jornada de diumenge ha estat plena d'activitats amb la coral sueca, i ha culminat amb la celebració del segon concert, aquesta vegada al Monestir de Montserrat, on les dues formacions musicals han interpretat diferents peces del seu repertori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.