'Cartes d'amor', del grup Espiral, obre amb èxit la 12a. Mostra de Teatre de Valldoreix


  • Comparteix:

El grup de teatre Espiral ha obert aquest cap de setmana la dotzena Mostra de Teatre de Valldoreix amb l'obra 'Cartes d'amor'. La representació, que s'ha presentat al Casal de Cultura en dues sessions, parla d'una història d'amor a través de la correspondència entre els seus protagonistes.

La dotzena mostra de teatre de Valldoreix, que comptarà amb un total de 5 muntatges amateurs, ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana amb l'obra 'Cartes d'amor' una adaptació de Trini Escrihuela, directora del grup Espiral, de l'obra de A.R.Gurney.

El muntatge explica la història d'amor impossible que mantenen els protagonistes a través de cartes. Escrihuela ha explicat que la companyia ha anat més enllà i ha potenciat totes les possibilitats que ofereix la representació.

Trini Escrihuela

És una obra molt de text, per ser només llegida però Espiral ha fet una posada en escena més complexa.


També el grup de teatre Espiral, que aquest any celebra el seu 15è aniversari, serà l'encarregat de tancar la dotzena mostra amb l'obra 'L'enemic del poble' els dies 19 i 20 de novembre. Entremig però, passaran per aquesta mostra altres apostes com l'adaptació del clàssic de Joanot Martorell, 'Tirant lo Blanc', que pujarà a l'escenari el proper cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.