Unes 150 persones omplen el Teatre de la Unió amb motiu de l'obra de titelles 'La princesa i el pèsol'


  • Comparteix:

El muntatge ha anat a càrrec de la companyia 'El forat del niu'

El muntatge ha anat a càrrec de la companyia 'El forat del niu'

El teatre la Unió s'ha omplert aquest diumenge de famílies santcugatenques per veure l'espectacle de titelles 'La princesa i el pèsol'. La companyia 'El forat del niu' ha adaptat els dibuixos de la pel·lícula 'Rolo y el secreto del guisante' perquè els més menuts poguessin gaudir del conte.

Unes 150 persones, la majoria nens acompanyats de les seves famílies, han omplert aquest diumenge al matí la sala del teatre la Unió amb el segon espectacle de la programació infantil d'enguany, 'La princesa i el pèsol'. La companyia 'El forat del niu' ha estat l'encarregada d'animar i fer participar els nens i nenes en una obra que segons ha afirmat la seva directora, Mercè Pons, busca que el públic s'impliqui.

Mercè Pons

Volem que els nens hi participin, hi ha una sèrie de preguntes i hi ha un feedback entre el públic i l'espectacle.


L'obra explica la història d'un regne que vol tornar a la pau després d'anys d'egoisme i guerres. Per 'La princesa i el pèsol', la companyia ha adaptat els dibuixos animats d'una pel·lícula per tal d'aconseguir un espectacle actiu, amb molt de color i molta música.

Mercè Pons

El conte està basat en una pel·lícula que s'ha estrenat aquest estiu; 'Rolo y el secreto del gigante' que ens van demanar que passèssim a titelles, la música és la mateixa i l'hem traduït al català.


'El forat del niu' ja prepara l'espectacle 'Fum, fum fumera', una obra nadalenca que portaran a la Unió el proper 18 de desembre. Abans, però, hi ha la propera cita de la programació infantil, que serà el 20 de novembre a les 12. La companyia 'Naïp' representarà l'espectacle de titelles ' Les aventures de la Família Raton'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.