'La puerta de los sueños' estrena disc en català amb 'El meu món'


  • Comparteix:

El conjunt musical 'La puerta de los sueños' ha presentat el seu segon disc, sota el títol 'El meu món'. El grup santcugatenc fa un homenatge a la llengua catalana incorporant els vuit temes principals del primer disc, 'Como un indio en la tierra', en català i una versió en acústic.

La formació musical santcugatenca 'La puerta de los sueños' torna al magazín de Ràdio Sant Cugat per presentar el seu segon disc, 'El meu món'. El nou treball incorpora els temes amb més èxit del primer disc, aquest cop en català.

A més, 'La puerta de los sueños' estrena pàgina web (www.lapuertadelossuenos-cat.com), on s'han incorporat novetats, com les lletres, karaoke i els acords de les cançons, entre d'altres, a les que es pot accedir a través del codi que hi ha dins el disc. Ho explica el membre del grup, Oriol Saltor.

Oriol Saltor

Podran trobar les lletres i acords de les cançons, el karaoke i a més un sorteig mensual d'una guitarra. Però això només ho podrà tenir qui es compri el disc.


Després del seu primer disc 'Como un indio en la tierra' i dels sis mesos als primers llocs de les llistes d'èxits, la membre i cantant del grup santcugatenc, Virgínia Martínez, explica així l'experiència.

Virginia Martínez

Nosaltres portem molts anys lluitant i perseguint el somni que ara estem vivint, perquè es pugi al cap. Ara mateix estem molt bé i contents, però tampoc ens agobien pel carrer.


'La puerta de los sueños' tampoc s'ha mostrat indiferent davant la pirateria, ara que tenen dos treballs discogràfics al mercat, . Per aquest motiu, la formació ha decidit treure al mercat el seu segon disc a un preu molt assequible.

A més, el grup comença la gira el proper 3 de novembre amb una actuació a Girona, on actuaran amb cantants com Sergio Dalma i Gossos, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.