El públic santcugatenc exhaureix les entrades per al concert de Raimon al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Encara falten 3 setmanes pel concert, que s'inclou dins el 5è festival Poesia a Sant Cugat

Encara falten 3 setmanes pel concert, que s'inclou dins el 5è festival Poesia a Sant Cugat

Les entrades pel concert de Raimon al Teatre Auditori del proper 18 de novembre ja estan exhaurides. L'espectacle, que repassa temes propis del cantautor valencià i poemes d'Àusias March i Roís Corella, entre d'altres, s'inclou dins la programació del 5è Festival de Poesia Sant Cugat.

La 5ena edició del festival de Poesia Sant Cugat, que se celebrarà a mitjans de novembre, ha programat un concret del cantautor de Xàtiva a la nostra ciutat. A falta de més de tres setmanes per l'espectacle, les localitats ja estan exhaurides.

'Poemes i Cançons' va començar el seu recorregut a principis d'octubre a Canet de Mar i fins a finals d'any passarà per una desena de ciutats catalanes. El cantautor de Xàtiva acturà el proper 18 de novembre a la nostra ciutat en el marc del 5è Festival de Poesia i de l'Any del Llibre i la Lectura.

Raimon ha destacat així els elements més importants del seu nou espectacle.

Raimon

El títol del recital, 'Poemes i cançons', condiciona el contingut. Per això incorporo algun poema més del que és habitual, coincidint amb l'Any del Llibre i la Lectura.


En aquesta gira, organitzada per la Diputació i 10 ajuntaments de la província de Barcelona, Raimon actua acompanyat dels seus músics habituals, com el guitarrista Miquel Blasco i el contrabaixista Pep Coca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.