L'Agrupació Teatral de La Floresta representa 'Don Armando Gresca'


  • Comparteix:

L'Agrupació Teatral de La Floresta va representar dissabte, dins dels actes de Festa Major, l'obra 'Don Armando Gresca', d'Adrian Ortega i dirigida per Pedro José Martín. Es tracta d'una comèdia familiar que està fent una gira per diferents poblacions de Catalunya.

Unes 200 persones van aplegar-se a la Unió Recreativa i d'Esports per veure la comèdia "Don Armando Gresca", que arribava a La Floresta després d'haver visitat la localitat tarragonina de Cunit. El públic florestà no va parar de riure amb aquesta comèdia, que narra les disputes familiars per una herència. Un dels actors de la companyia, Xavier Gerhard, explica l'argument de "Don Armando Gresca".

Xavier Gerhard



Els nou actors del repartiment es van mostrar molt il·lusionats per actuar al seu barri i la resposta del públic de La Floresta va ser molt bona. Xavier Gerhard.

Xavier Gerhard



Un dels aspectes més destacats del muntatge és la decoració i el mobiliari, obra de Joan Miras, que capta perfectament l'ambient d'aquesta històra, ambientada en els anys 50. El proper dissabte, l'Agrupació Teatral de La Floresta portarà "Don Armando Gresca" a Portbou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.