Nats Nus estrena avui el seu darrer espectacle 'Límit' al Mercat de les Flors


  • Comparteix:

La companyia resident a Sant Cugat portarà, en un futur, l'espectacle al Teatre Auditori

La companyia resident a Sant Cugat portarà, en un futur, l'espectacle al Teatre Auditori

La companyia de dansa Nats Nus, resident a Sant Cugat, estrena aquest dijous el seu darrer espectacle 'Límit' al Mercat de les Flors de Barcelona. El muntatge, que la companyia ha pogut assajar al Teatre Auditori, es podrà veure en aquest equipament barceloní fins el proper diumenge, dia 6, i properament arribarà també a la nostra ciutat.

Sota el títol de 'Límit', el darrer espectacle de 'Nats Nus' combina dos elements tan diferents com la dansa i els vídeos en directe. Per al director de la companyia, Toni Mira, es tracta d'una investigació de com la dansa i la imatge digital conviuen en un mateix espai.

Toni Mira

És un espectacle on hi ha 2 complements molt importants. Un és la dansa i l'altre el video en directe. També és una investigació de com la dansa i la imatge convieun en un mateix temps, espai i espectacle.


El muntatge, que es podrà veure al Mercat de les Flors fins el proper diumenge, arribarà també, properament al Teatre Auditori de Sant Cugat. De fet, la companyia ja ha tingut l'ocasió d'assajar l'espectacle en aquest mateix escenari dins el conveni de col·laboració que estableix el programa de residències de dansa.

Per a Mira, aquest és un fet important ja que l'equipament municipal els ha permès treballar de manera més professional i assajar a ple rendiment, a més de poder disposar de tots els elements tècnics necessaris per a la preparació de l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.