EL CMSC acull la mostra de fotografies 'La porta sud d'Europa' sobre la immigració il·legal


  • Comparteix:

Des d'aquest dissabte i fins el proper dia 27 s'exposa a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat la mostra fotogràfica 'La porta sud d'Europa' de Daniel Loewe, guardonada amb el Premi de Premsa Fujifilm 2005 en la categoria d'Europa. Es tracta d'un recull de fotografies que retraten l'entrada d'immigrants il·legals a Espanya i la cruesa de la seva lluita per arribar a les costes europees amb l'esperança d'una vida millor.

El fotògraf Daniel Loewe exposa des d'aquest dissabte i fins el dia 27 de novembre la mostra 'La porta sud d'Europa' al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). Es tracta d'un treball guardonat amb el Premi de Premsa Fujifilm 2005 en la categoria Europa i que plasma la crua realitat que enfronten els immigrants il·legals quan intenten arribar a la península fugint de la misèria econòmica i social i/o la persecució política.

Aquesta primera exposició que es fa a la nova seu és, segons el president del CMSC Narcís Castanyer, una declaració de principis del que vol ser la sala d'exposicions del club. Una sala que sigui un testimoni viu de la necessitat de solidaritat amb el Tercer Món.

Narcís Castanyer

És una declaració de principis del que ha de ser la nostra sala d'exposicions. Volem ser un testimoni viu de la necessitat de solidaritat amb el Tercer Món.


Daniel Loewe treballa com a freelance des de 1997, publicant els seus treballs en revistes d'àmbit nacional i internacional, com 'El Dominical', 'Bloomberg Magazine', 'El Semanal', 'La Mirada', 'Avui Diumenge', entre d'altres, i en diaris com 'El Periódico', 'El País' i 'La Razón'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.