Maria Josep Serrat rep el primer i segon guardó del concurs fotogràfic 'Torre Negra, espai vital'


  • Comparteix:

Eduard Pomar diu que la propera edició del certamen incidirà més en els usos del futur parc rural

Eduard Pomar diu que la propera edició del certamen incidirà més en els usos del futur parc rural

La santcugatenca Maria Josep Serrat ha guanyat els dos primers premis del concurs fotogràfic 'Torre Negra, Espai Vital' organitzat per l'Ajuntament. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat que si se celebra una segona edició del concurs, s'incidirà més en els usos que pot tenir el futur parc rural i no tant en donar a conèixer el paratge.

Una fotografia del Pi de'n Xandri titulada 'Els gegants del pi' ha estat la vencedora del concurs 'Torre Negra. Espai Vital', promogut per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament. La seva autora, Maria Josep Serrat, que s'ha emportat un xec de 300 euros per aquesta instantània, també s'ha alçat amb el segon premi, dotat d'una càmera fotogràfica. Serrat s'ha mostrat molt contenta per la celebració del certamen i ha convidat a tots els santcugatencs a passejar per aquest espai.

Maria Josep Serrat

Està molt bé. L'espai és el meu cor i el nostre pulmó. Jo convido a tots els santcugatencs que passegin per aquí. Cada dia hi veig més gent i de totes les edats. Sembla les Rambles


El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha lliurat els premis a les tres fotografies vencedores. Pomar, que ha volgut destacar que l'objectiu del concurs ha estat donar a conèixer l'espai natural de la Torre Negra, ha valorat molt positivament la qualitat de les instantànies presentades i el nivell de participació que ha tingut concurs.

De la mateixa manera, el titular de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament ha manifestat que en principi el concurs fotogràfic es mantindrà un any més, però que segurament s'incidirà més en els usos d'aquest espai natural.

Eduard Pomar

L'any vinent, amb el Pla Especial de Parcs Naturals aprovat, s'haurà d'inicir més en els usos de l'espai natural. Per tant, se es fa concurs de fotos aniria més encarat a aquests usos que no al coneixement del lloc.


La decisió sobre si es farà o no una segona edició del concurs es podria adoptar una vegada s'hagi enllestit el projecte per convertir la Torre Negra en parc rural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.