El públic familiar omple el Teatre Auditori per assistir al primer concert per a cobla i orquestra


  • Comparteix:

L'espectacle ha inclòs una composició especial del mestre Agustí Cohí-Grau

L'espectacle ha inclòs una composició especial del mestre Agustí Cohí-Grau

Un Teatre Auditori gairebé ple ha estat l'escenari del concert ofert aquest diumenge per l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i la Cobla Jovenívola. L'espectacle, que ha tingut una base temàtica molt santcugatenca gràcies a la composició d'Agustí Cohí-Grau, ha estat el primer concert de la història per a cobla i orquestra.

El compositor Agustí Cohí-Grau ha creat expressament per a l'ocasió una peça que l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i la Cobla Jovenívola han interpretat, per primera vegada, conjuntament. La composició, dedicada a la ciutat, ha requerit d'una gran diversitat d'instruments i ha comptat amb una sonoritat excepcional i amb la participació final del públic. El director de l'Orquestra Simfònica, Josep Ferré, ha fet una valoració molt positiva del concert.

Josep Ferré

Estem molt contents perquè ha estat una experiència molt positiva. Orquestrar és complicat i el compositor ho ha resolt molt bé. A més, ha estat emotiu perquè tota la base temàtica ha estat amb elements de Cohí-Grau.


El director de la Simfònica, que s'ha mostrat molt satisfet de la resposta dels espectadors, ha volgut agrair a l'Entitat Sardanista de Sant Cugat la seva iniciativa de celebrar un concert de forma conjunta.

Josep Ferré

Estem molt contents amb l'Agrupació Sardanista perquè va donar la idea del concert. Si no, no s'hagués celebrat. Fins i tot dèiem que aquesta experiència s'ha de repetir.


Finalitzat l'espectacle, la Cobla ha volgut sumar-se a la Festa de Tardor i ha seguit tocant els seus instruments a la Plaça del Centre Cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.