Dissabte s'obre el període d'inscripció per participar al Pessebre Vivent de Nadal


  • Comparteix:

Aquest dissabte s'obre el període d'inscripció del Pessebre Vivent que organitza cada Nadal el Grup de Joves de la Parròquia i que enguany arriba a la 27ena edició. El col·lectiu està preparant algunes novetats, com per exemple introduir millores en la visualització de l'espectacle.

Tots aquells nens i nenes que vulguin participar en el Pessebre Vivent que cada any organitza el Grup de Joves de la Parròquia poden inscriure's a partir d'aquest dissabte, dia 12, a la Parròquia de Sant Pere d'Octavià. Des de l'organització recomanen que els interessats s'acostin el mateix dissabte, ja que creuen probable que el mateix dia s'omplin les llistes, que preveuen unes 80 places. Ho explica el portaveu del Grup de Joves de la Parròquia, Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

Vist l'èxit de l'any passat, recomanem que vinguin dissabte perquè si tot va bé tancarem la inscripció el mateix dia.


El Grup de Joves de la Parròquia, a més, preparen una sèrie de novetats per l'edició d'enguany, com per exemple elevar les parades per millorar la visualització de l'espectacle per part del públic. Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

Estem acabant de perfilar algunes novetats com l'aixecament d'alguna parada per poder veure millor l'espectacle i solucionar els ja clàssics problemes de visualització.


A banda d'aquesta aportació, també es preparen altres novetats que l'organització no ha volgut desvetllar encara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.