El Museu rep prop de 20.000 visitants durant els primers 10 mesos de l'any


  • Comparteix:

L'equipament ha viscut una davallada en el nombre de visitants que el seu director considera 'normal'

L'equipament ha viscut una davallada en el nombre de visitants que el seu director considera 'normal'

Prop de 20.000 persones han visitat el Museu de Sant Cugat durant els primers 10 mesos d'aquest any 2005, una xifra inferior als dos primers anys de funcionament d'aquest equipament. Des del Museu han explicat que aquesta davallada és normal i que esperen que amb l'obertura de la segona fase tornaran a incrementar el nombre de visites.

Un total de 19.832 visites, 10.000 menys que l'any passat, són les que han registrat en el Museu de Sant Cugat durant els deu primers mesos del seu tercer any de funcionament. Tot i aquesta davallada, el director del Museu, Lluís Campins ha valorat positivament el número d'usuaris i ha explicat que és una xifra que es manté dins la normalitat.

Campins ha afegit que esperen tornar a augmentar el número de visitants un cop s'inauguri la segona fase del Museu. Així ho ha dit en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Lluís Campins

Enguany el museu ha rebut 19.832 visitants des del gener i fins a d'ata d'avui. Crec que està prou bé. El primer any vam rebre moltes més però crec que és normal.


Pel que fa a la segona fase del Museu, l'any 2006 és previst que estigui enllestida l'exposició permanent que explica la història del Monestir, i de la qual en falta la vessant econòmica, política i social d'aquest espai en l'època medieval.

Campins ha aprofitat també per avançar algunes de les mostres que es podran veure al Museu en un futur immediat. Entre les més destacades es troba una exposició que s'emmarca dins la cinquena edició de poesia Sant Cugat i que estarà dedicada al cantautor Ovidi Montllor i a l'escriptor Guillem d'Efak i que es podrà veure el proper dia 15 de novembre.

L'exposició titulada 'perquè vull...tantes coses voldria' té segons Campins un alt contingut de reflexió literària.

Lluís Campins

És una exposició vinculada a la setmana de poesia que té un alt contingut de reflexió literària. És una exposició que s'allunya del que hem fet fins ara. Ens presenta el món de la creació literària.


Ja de cara al mes de desembre la Casa Aymat serà la seu d'una exposició d'Ex-libris de 41 artistes diferents dels quals entre un 20 i un 30% són santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.