El públic santcugatenc no falta a la cita amb l'òpera al Teatre Auditori


  • Comparteix:

El Teatre Auditori s'ha omplert aquest divendres en una sessió doble d'òpera a càrrec de l'Associació Amics de l'Òpera de Sabadell. Les peces 'Cavalleria Rusticana' i 'I pagliacci' han aconseguit atraure el públic santcugatenc que s'ha mostrat molt entregat al llarg de l'actuació.

Els santcugatencs han omplert de gom a gom el Teatre Auditori per veure dues peces de l'anomenada 'escola verista' del segle XIX, 'Cavalleria Rusticana' de Mascagni i 'I Pagliacci' de Leoncavallo. La primera peça, ambientada a Sicília, és una tragicomèdia que parla d'honor, desamor i venjança. Albert Montserrat, una de les veus principals de Cavalleria Rusticana, ha destacat la dificultat de la peça.

Albert Montserrat

Ha anat bé. El paper requereix una exigència vocal alta perquè té un nivell artístic alt i s'ha d'interpretar molt.


A la segona part, la soprano Laura Alonso ha substituït a última hora Susana Cordón, que no ha pogut actuar per malaltia, en el paper principal de 'I Pagliacci', una obra que narra les aventures d'una companyia de la 'Commedia dell' Arte'. La soprano s'ha mostrat contenta amb el resultat tot i no haver tingut massa temps per preparar-se.

Laura Alonso

Ha ido muy bien. Yo es que he venido en el último momento porque he substituido a la soprano y he ensayado poco, pero tengo costumbre, es normal.


La darrera representació d'aquesta obra a càrrec de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell serà aquest dimarts al Teatre Fortuny de Reus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.