El concert de Dept aplega una seixantena de joves a la Nau de Cultura de Valldoreix


  • Comparteix:

Una seixantena de joves han assistit al concert del grup català DEPT a la Nau de Cultura de Valldoreix. L'actuació, ajornada durant la festa major de Valldoreix a causa de la pluja, ha hagut de patir novament les inclemències del temps. Malgrat això, els organitzadors s'han mostrat molt satisfets pel nivell de participació.

Finalment DEPT ha pogut realitzar el seu concert a Valldoreix. Si el passat mes de setembre, durant la Festa Major, no va poder ser així a causa de la pluja, aquesta vegada el mal temps no ha impedit que el grup català realitzés el seu espectacle. Aquesta és la valoració que en fa el vocal de Cultura de Valldoreix, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Tot i que ha plogut ha estat prou bé. Han vingut uns 60 joves i alguns de més grans. Han disfrutat d'un bon concert. És un grup interessant.


Aquest ha estat el darrer acte ajornat de la Festa Major de Valldoreix, ja que l'espectacle de l'Orquestra Xata, suspès per la pluja, ja es va dur a terme el mes passat.

De cara a properes edicions de la Festa Major, Josep Casadellà considera que és difícil que a curt termini DEPT hi torni a actuar, però assegura que és una possibilitat real de futur.

Josep Casadellà

És difícil de dir perquè ens agrada variar, però es contempla no com una cosa immediata però sí que s'haurà de tenir en compte, evidentment


El concert celebrat a la Nau de Cultura ha estat obert al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.