La mostra 'A l'ombra del Monestir' commemora els 10 anys de l'Espai Lluís Ribas


  • Comparteix:

L'exposició aplega 9 obres de 7 artistes diferents

L'exposició aplega 9 obres de 7 artistes diferents

L'Espai Lluís Ribas celebra el seu 10è aniversari amb una exposició col·lectiva de 7 artistes ja habituals de la galeria. Sota el títol '10 anys a l'ombra del Monestir', els 9 quadres que agrupa la mostra presenten diferents visions del monument més important de la ciutat completats amb un recorregut per la història de la galeria a través de retalls de diaris.

L'Espai Lluís Ribas ha aplegat a set artistes clàssics de les exposicions de la galeria per celebrar el seu 10è aniversari. D'aquesta manera, autors com Granja Llobet, Laurentino Martí, Martró, Morató Aragonès, Poveda, Ruiz Grima i el propi Lluís Ribas mostren la seva particular visió del Monestir de Sant Cugat.

Les 9 obres que integren la mostra '10 anys a l'ombra del Monestir' presenten formats i tècniques molt diverses per tal de destacar les diferents aportacions i visions de cadascun dels artistes. El galerista Lluís Ribas explica més detalls d'aquesta exposició.

Lluís Ribas

Per celebrar-ho vaig pensar el títol i els hi vaig proposar als pintors. Hi ha diferents formes de veure el Monestir i això ho hem intercalat amb articles de diaris.


El propietari i galerista tampoc ha volgut oblidar la tasca feta durant aquests 10 anys amb un recorregut, a través de diferents retalls de diaris que acompanyen els quadres. Ribas s'ha mostrat molt satisfet, ja que segons el galerista ha aconseguit l'objectiu d'apropar la gent al món de l'art.

Lluís Ribas

He volgut integrar a la gent, que entrin a la galeria sense que se sentin pressionats. No cal ser un erudit, el important és que es deixin emportar pels sentiments.


Tot i que ara per ara no té cap projecte nou en ment, Lluís Ribas tanca una primera etapa de la galeria amb la satisfacció de poder seguir treballant i apropant l'art a la gent.

L'exposició és pot veure a l'Espai Lluís Ribas fins el proper 11 de desembre i els preus de les obres oscil·len entre els 400 als 1.800 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.