El Festival de Poesia de Sant Cugat tanca la 5a edició amb èxit de participació


  • Comparteix:

La direcció del certamen fa un balanç positiu de la participació de públic

La direcció del certamen fa un balanç positiu de la participació de públic

La VIII Nit de poesia ha posat el punt i final aquest dissabte al 5è Festival Poesia de Sant Cugat, organitzat per l'Ajuntament i la Institució de les Lletres Catalanes. La direcció del certamen fa un balanç positiu de la participació de públic als actes i destaca que Sant Cugat s'ha convertit en la capital de poesia dels Països Catalans durant quatre dies.

El recital poètic dirigit per Dolors Vilarasau ha tancat aquest cap de setmana el 5è Festival Poesia de Sant Cugat. L'acte ha comptat amb la participació de Sebastià Alzamora, Biel Mesquida, Jordi Sarsanedas i el poeta d'honor, Màrius Sampere, entre d'altres, que han llegit els seus poemes a l'escenari. El mag Enric Magoo ha presentat el recital, que ha tingut l'acompanyament musical de l'acordionista Bàrbara Granados.

El director del festival, Vicenç Llorca, destaca que el certamen ha aconseguit apropar la poesia a la gent amb un èxit de participació de públic.

Vicenç Llorca

La valoració del certamen és molt positiva, perquè hem apropat la poesia a la gent amb una resposta del públic considerable.


De manera similar s'ha manifestat la directora escènica de la Mostra Dolors Vilarasau, que ha expressat la seva satisfacció pel fet que aquest acte hagi aconseguit un ambient màgic entre els poetes i el públic del Teatre Auditori.

Dolors Vilarasau

Es va poder establir un ambient màgic amb el públic perquè des del primer moment es va donar una sintonia molt maca entre els poetes i la gent del Teatre-Auditori



El festival ha convertit Sant Cugat en la capital catalana de la poesia durant els quatres dies de certamen. Entre els actes de la programació d'enguany, han destacat la lectura de poemes a les llibreries de la ciutat i l'espectacle Nit Blava.

Escoltem la valoració de l'edició d'enguany de la tinenta de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

El festival ha estat magnífic. El director d'enguany, Vicenç llorca, ha deixat el llistó del festival molt alt.


A més, el festival ha inclòs activitats paral·leles dirigides a tots els públics, entre les quals destaquen un concurs de poesia per a infants, l'exposició sobre Màrius Sampere 'L'home i el límit', i la presentació de llibre guanyador del IV premi Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.