Els castellers fan una gran actuació en la seva diada


  • Comparteix:

Els castellers de Sant Cugat assoleixen tots els seus objectius en la seva diada celebrada aquest diumenge a la Plaça d'Octavià. Els camises verdes han aconseguit descarregar, en el seu primer intent, el 5 de 7, el 4 de 7 amb pilar i el 3 de 7 aixecat per sota. L'objectiu per a l'any vinent és passar als castells de gamma vuit.

Els castellers de Sant Cugat han posat el punt i final a la temporada amb una excel·lent actuació en la diada castellera celebrada aquest diumenge a la Plaça d'Octavià. Concretament han descarregat el 5 de 7, que és el castell que necessita més pinya, el 4 de 7 amb pilar i el 3 de 7 aixecat per sota, que ha estat el gran escull dels camises verdes al llarg de tota la temporada. El cap de colla dels castellers de Sant Cugat, Marcel Serra, ha valorat molt positivament l'actuació de la colla.

Marcel Serra

Ha anat molt bé. La torre de 7 la vam descartar en els assajos. Els objectius els hem assolit. Som molta gent a plaça, les pinyes han sortit molt maques i estem molt satisfets.


Pel que fa al balanç de la temporada, els castellers de Sant Cugat es mostren molt satisfets per haver consolidat els castells de gamma 7. El mateix Marcel Serra resumeix així la temporada dels camises verdes.

Marcel Serra

Estem molt satisfets. Fins la Festa Major la cosa va anar molt bé. La pega és que després vam ensopegar amb el 5 de 7 i la torre a Sarrià. Per això, l'actuació d'avui ens feia falta.


De cara a la pròxima temporada, tot sembla indicar que els camises verdes podran assajar a la nova seu del Club Muntanyenc. Les negociacions entre l'entitat, els castellers i l'Ajuntament per a la cessió de l'espai avancen a bon ritme. Aquesta probable millora en les condicions per assajar pretén ser aprofitada per la colla per passar a fer castells de gamma 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.