L'Escola Municipal de Música dedica el seu concert de Santa Cecília a recollir fons per ASDI


  • Comparteix:

Un centenar de persones assisteixen a l'actuació

Un centenar de persones assisteixen a l'actuació

Prop de 100 persones han assistit al tradicional concert benèfic de santa Cecília, que organitzen cada any els professors de l'escola municipal de música Victòria dels Àngels. L'Associació pro Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) és enguany l'entitat beneficiària d'aquesta iniciativa.

El programa del concert benèfic dedicat a ASDI ha comptat amb peces de Bach, Haendel, Offenbach i Chapí, entre d'altres compositors. Els intèrprets de les composicions han estat els professors de l'escola Mònica Pons, Carles Miró, Jaume Fàbregas, Isabel Juaneda, Xavier Blanch, Joan Josep Gutiérrrez, i Lourdes i Lluís Pérez Molina.

El director de l'escola, Joan Josep Gutiérrez, afirma que han pensat a donar els ingressos del concert a ASDI i no a una ONG de fora, perquè a Sant Cugat també hi ha associacions necessitades.

Joan Josep Gutiérrez

Aquest any, ens centrem en una entitat de Sant Cugat perquè aquí també existeixen necessitats com arreu del món.


Per la seva banda, la presidenta d'ASDI, Enriqueta Guarch, ha agraït que l'escola municipal hagi pensat en aquesta associació que trenalla pels disminuïts psíquics i físics.

Enriqueta Guarch

Estem molt agraïts que l'escola de música municipal hagi pensat en ASDI i en la feina que nosaltres fem a Sant Cugat.


Pel que fa als projectes de futur d'ASDI, Enriqueta Guarch ha tornat a remarcar la importància de poder construir una llar-residència, que, segons ha dit, espera que sigui una realitat el 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.