La família de Victòria dels Àngels cedeix dos pianos de la soprano a l'escola municipal de música


  • Comparteix:

La família de Victòria dels Àngels ha posat a disposició de l'Escola Municipal de Música de la nostra ciutat dos pianos de cua de la desapareguda soprano. Un dels pianos es farà servir per impartir classe, mentre que l'altre restarà a l'escola que porta el nom de la cantant i només es destinarà a concerts de forma puntual.

En un conveni signat aquest dilluns, la família de Victòria dels Àngels ha cedit i comodat dos pianos de cua que van pertànyer a la soprano El primer piano de Victòria dels Àngels, un Steck d'un quart de cua, s'ha cedit a l'escola, que n'ha restaurat diverses parts per recuperar el so original. Aquest piano es farà servir per donar classes.

La jove de Victòria dels Àngels, Elena Mora, assegura que deixar els pianos a l'escola és com si els tingués la soprano.

Elena Mora

Per a nosaltres, és molt important que els pianos siguin aquí, a l'escola. És com si Victòria dels Àngels encara els tingués.


En canvi, el segon piano de cua, Steinway de tres quarts de cua, restarà a l'escola en règim de comodat per 10 anys i només es destinarà al concerts de forma puntual.

L'alcalde Lluís Recoder ha agraït a la família de Victòria dels Àngels que hagi posat a disposició de l'escola aquests dos valuosos instruments.

Lluís Recoder

Van deixar-nos posar el seu nom a l'escola de música i ara la família ens cedeix dos pianos seus. Els estem molt agraïts.


La signatura del conveni s'ha fet a l'Escola Municipal de Música que porta el nom de Victòria dels Àngels i on restaran els dos pianos. Recordem que la soprano va viure els darrers anys de la seva vida a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.