El segon cicle de Dansa a Sant Cugat començarà el pròxim dilluns


  • Comparteix:

Queden pocs dies perquè el segon cicle de Dansa a Sant Cugat obri les seves portes. Dilluns es donarà el tret de sortida d'aquest curs que aplega diferents gèneres i que vol arribar al major nombre de persones. Les inscripcions es poden fer fins aquest dilluns.

Després de l'èxit de la passada edició, el segon cicle de Dansa arrenca de nou amb activitats que constitueixen aquest curset com l'únic del país que abraça balls de tot tipus. El principal objectiu de l'stage de dansa és ampliar el nombre de participants, assolint els 250 alumnes, i així situar-se al mateix nivell dels cursets d'estiu europeus. Jordi Rosés és un dels organitzadors de "Dansa a Sant Cugat" i ha comentat que aquest curset està obert a tothom:

Jordi Rosés

Aquest stage no és únicament per professionals, sinó també per a aficionats


Les classes toquen balls de tot tipus: dansa moderna, clàssica i contemporània; jazz modern, de carrer i hip-hop; ball neoafricà i dansa oriental; i balls de saló, flamenc i salsa, que són les novetats d'enguany.

Les lliçons de dansa es realitzaran a l'Escola Victòria dels Àngels, el Teatre Auditori, l'escola de Dansa Laura Esteve i el Col·legi Maragall. Aquestes classes estan complementades amb l'espectacle de la companyia Tafanell, el dia 2 d'agost, i una actuació gratuïta a la Plaça Octavià, el proper dimarts. Sobre aquesta darrera proposta ens parla una de les organitzadores. Anna Sánchez:

Anna Sánchez

En aquesta actuació hi haurà moltes disciplines diferents i comptarà amb la presència de futures promeses de la dansa


"Dansa a Sant Cugat" és una iniciativa que rep el suport de la Diputació de Barcelona, el Centre Cultural i l'Ajuntament de Sant Cugat. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha anunciat que el consistori està negociant amb la Generalitat la possibilitat d'acollir una companyia de dansa resident a la ciutat. De moment, però, Ponsa s'ha mostrat molt satisfeta pel relleu que està prenent la dansa a Sant Cugat:

Àngels Ponsa

Sant Cugat ha apostat per la dansa a tots els nivells, tant per companyies nacionals com estrangeres


Per tal de facilitar la integració dels alumnes, els organitzadors han engegat una campanya d'acollida a cases particulars, i alhora aconseguir allotjaments més econòmics.

Les inscripcions pels cursos de "Dansa a Sant Cugat" es poden fer fins aquest dilluns www.thecityofdance.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.