Rafael Ribó remarca que el pensament de Vázquez Montalbán encara és vigent


  • Comparteix:

Ribó elogia que Sant Cugat compti amb un síndic a la ciutat en un futur

Ribó elogia que Sant Cugat compti amb un síndic a la ciutat en un futur

El síndic de greuges de Catalunya i amic de Manuel Vázquez Montalbán, Rafael Ribó, reivindica la vigència del pensament del desaparegut escriptor. En un sopar-tertúlia organitzat per l'associació Memorial Vázquez Montalbán, Ribó ha elogiat que Sant Cugat compti, en un futur, amb un síndic a la ciutat.

En un sopar que ha aplegat una cinquantena de persones, Rafael Ribó ha repassat l'inici de la seva amistat amb Vázquez Montalbán, a qui va conèixer en la clandestinitat antifranquista. El síndic de greuges ha destacat la qualitat literària de les obres de l'escriptor i les aportacions ideològiques als moviments d'esquerra.

Ribó ha remarcat també que el pensament de l'escriptor encara és vigent.

Rafael Ribó

En Manolo era una persona que no es quedava aturada i que sempre aportava idees. Era un motor de reflexió que es troba a faltar


D'altra banda, Rafael Ribó ha elogiat que Sant Cugat hagi decidit comptar amb un síndic de greuges de la ciutat. El Síndic de Greuges de Catalunya considera que aquesta figura beneficia els interessos de les persones i que és compatible amb el síndic nacional.

Rafael Ribó

El síndic de Sant Cugat pot significar una descàrrega de treball per a nosaltres i l'inici d'una bona col·laboració.


Recordem que l'objectiu de l'associació Memorial Vázquez Montalbán és difondre l'obra i el pensament de l'escriptor. A part d'organitzar sopars-tertúlia, l'entitat té previst convocar un concurs de treballs de recerca de Batxillerat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.