Pou d'Art inaugura la Col·lectiva de Nadal amb la voluntat que els santcugatencs s'animin a regalar art aquests festes


  • Comparteix:

Un total de nou artistes participen en la vuitena edició de l'exposició Col·lectiva de Nadal que ha inaugurat aquest dissabte la galeria Pou d'Art. Les pintures i els gravats, d'estils molt diversos, es podran visitar a la galeria santcugatenca fins l'11 de gener.

La galeria Pou d'Art ha inaugurat amb èxit d'assistència la vuitena exposició col·lectiva de Nadal. Una trentena de persones han acompanyat els artistes en una exposició en que la galeria torna a oferir un ampli ventall d'estils i de treballs.

La responsable de la sala, Maria Fabre ha destacat precisament la gran varietat de la mostra d'enguany, amb artistes que exposen per primera vegada i d'altres amb més experiència.

Maria Fabre

És una exposició on es pot trobar de tot, art més figuratiu, més abstracte, pintura al oli i fins i tot treballs amb fusta.


Els nou artistes han assistit a la inauguració esperant una bona acollida i que la gent s'animi i compri art per regalar. Una de les artistes novells, Teresa Riera, s'ha mostrat molt contenta davant la possibilitat d'exposar per primera vegada.

Teresa Riera

Aquesta és la primera vegada que exposo en obra gran gràcies sobretot a la confiança de la galerista.


Recordem també que la galeria Pou d'Art ofereix, a més, cursos per a nens. Els propers tallers de Nadal ja estan en fase d'inscripció i incorporen la novetat d'un curs de curtmetratges d'animació per a infants a partir de 7 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.