La participació i el nivell dels músics protagonitzen el IV Concurs de Música de Cambra de Valldoreix


  • Comparteix:

El IV Concurs de Música de Cambra de Valldoreix, celebrat aquest cap de setmana, es consolida amb un èxit de participació i un alt nivell dels participants. El saxofonista Narcís Argemí i el pianista Gregori Ferrer han guanyat el primer premi, valorat en 1.500 euros, mentre que el conjunt de corda format per Ariadna Padró, Laia Besalduch i Anna Costa, s'han endut el segon guardó.

En els darrers anys, els joves músics del nostre país han assolit un nivell de música de cambra equiparable a qualsevol país europeu. Així s'ha posat de manifest aquest cap de setmana durant el quart Concurs de Música de Cambra de Valldoreix, que enguany ha comptat, a més, amb la presència de músics de París.

Segons el vocal de Cultura de l'EMD i membre del jurat del concurs, Josep Casadellà, aquesta edició del certamen s'ha caracteritzat sobretot per l'alt nivell dels músics, tots ells menors de 35 anys.

Josep Casadellà

Estem apuntant a un sector molt jove i és sorprenent que estiguin tan ben preparats. Hi hagut un augment de la música de Cambra al nostre país i estem a un nivell europeu.


El saxofonista Narcís Argemí i el pianista Gregori Ferrer s'han endut el primer premi valorat en 1.500 euros. El grup d'instruments de corda integrat pel violí, la viola i el violoncel d'Ariadna Padró, Laia Besalduch i Anna Costa s'han endut el segon, valorat en 1.000 euros.

D'altra banda, en aquesta quarta edició del concurs, la participació ha doblat amb escreix la de l'anterior. L'encarregat de l'organització, Eduard Sàez, s'ha mostrat molt satisfet per la popularitat que està assolint aquest certamen.

Eduard Sàez

El Concert de Música de Cambra de Valldoreix darrerament ha crescut molt i aixó és important perquè és un lloc desconegut a la muntanya.


La cinquena edició del Concurs de Música de Cambra de Valldoreix se celebrarà l'any 2007, mantenint la seva periodicitat bianual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.