Pérez Esquivel defensa a Sant Cugat la necessitat de donar veu a nacions com Catalunya


  • Comparteix:

El Premi Nobel de la Pau ha visitat la nostra ciutat convidat per la UIP i coincidint amb la II Trobada de Premis Nobel

El Premi Nobel de la Pau ha visitat la nostra ciutat convidat per la UIP i coincidint amb la II Trobada de Premis Nobel

El guanyador del premi Nobel de la Pau, Adolfo Pérez Esquivel, defensa el projecte d'Estatut aprovat al Parlament de Catalunya. En un sopar organitzat per la Universitat Internacional de la Pau, Pérez Esquivel ha argumentat que cal donar la veu a les nacions com Catalunya per donar sentit a la democràcia.

Pérez Esquivel ha tornat a visitar Catalunya amb motiu de la II Trobada de Premis Nobel. El guanyador del premi Nobel de la Pau del 2005 ha aprofitat l'ocasió per visitar Sant Cugat en un sopar que ha tingut lloc aquest dimecres.

Durant la visita, Pérez Esquivel ha defensat el projecte d'Estatut aprovat pel Parlament de Catalunya. El premi Nobel ha argumentat que propostes polítiques com l'Estatut han de ser escoltades per donar sentit a la democràcia.

Adolfo Pérez Esquivel

És molt important que s'escoltin les veus dels pobles per donar sentit a la democràcia formal. Cal saber què pensen els pobles.


El sopar ha comptat amb la presència de diversos integrants de la Universitat Internacional de la Pau. Entre els assistents, també es trobava el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, que ha subratllat el compromís de Sant Cugat amb la pau.

Toni Ramon

El sopar d'avui amb Adolfo Pérez Esquivel és una demostració del compromís de Sant Cugat amb la pau i la convivència.


El sopar, organitzat per la Universitat Internacional de la Pau, també ha servit per celebrar el 25è aniversari de la concessió del premi Nobel a Pérez Esquivel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.