El Teatre-Auditori acull avui l'obra 'V.O.S', guardonada amb 3 premis Butaca


  • Comparteix:

Els menors de 30 anys podne gaudir avui d'un preu especial de 6 euros l'entrada

Els menors de 30 anys podne gaudir avui d'un preu especial de 6 euros l'entrada

El muntatge V.O.S (versió Original Subtitulada) arriba aquesta nit al Teatre-Auditori avalat pel gran èxit de públic i pels 3 premis Butaca que se li han concedit aquesta mateixa setmana. Dirigida per Carol López i interpretada per Vicenta Ndongo i Paul Berrondo, entre d'altres, l'obra parla de temes quotidians com les relacions de parella o la paternitat, sense deixar mai de banda la ironia i l'humor.

Sota el títol de 'Versió Original Subtitulada', el muntatge parla, en clau d'humor, de temes tan propers com l'amor i l'amistat, i ho fa a partir de la història de dues parelles i de la visió que els quatre protagonistes tenen sobre un mateix fet. Així ho ha explicat una de les protagonistes del muntatge, l'actriu Vicenta Ndongo.

Vicenta Ndongo

La història és molt senzilla i feta amb matisos d'humor. Teníem molt clar que volíem explicar una història amb conflictes bastant comuns però encara difícils d'explicar


L'obra, que es va estrenar al Teatre Lliure i ha estat de gira per Catalunya i per l'Estat espanyol, ha estat molt ben rebuda pel públic, tal com demostren les 7 nominacions i els 3 guardons que ha aconseguit en els premis Butaca que decideixen els propis espectadors. I és que, aquesta mateixa setmana, el muntatge ha estat reconegut amb els premis al Millor Muntatge de Petit Format, a la Millor Direcció, per Carol López, i el premi a la Millor Actriu de Repartiment, per Àgata Roca.

Segons el programador del Teatre Auditori, Gerarld Fannon, aquesta bona rebuda ve motivada, en bona part, per la implicació dels propis actors, que han anat donant vida al text.

Gerald Fannon

Hi havia un text que servia d'esquelet i després els actors l'han anat modificant durant els assajos. Això es nota a l'obra, veus que els actors s'ho passen bomba.


La representació de 'V.O.S.' tindrà lloc aquest divendres a les 10 de la nit al Teatre-Auditori. Els menors de 30 anys podran gaudir d'un preu especial de 6 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.