Una vintena de músics de Valldoreix s'ha sumat aquest dissabte al tradicional concert de Santa Cecília


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones han assistit aquest dissabte a la XXVI ena edició del Concert de Santa Cecília que s'ha celebrat al Casal de Cultura de Valldoreix. L'actuació, organitzada per Eulàlia Castelló i Isabel Bordas, ha comptat amb la participació d'una vintena de músics i cantants valldoreixencs que han ofert un variat repertori a base d'obres de Chopin, Mozart o Bethoveen, entre molts d'altres.

La sala d'actes del casal de Cultura de Valldoreix s'ha quedat petita per acollir les més de 100 persones que han assistit al 26è concert de Santa Cecília. Una de les organitzadores de l'actuació, Eulàlia Castelló, s'ha mostrat molt satisfeta per la resposta del públic.

Eulàlia Castelló

Sí, sí, contents. Sempre té èxit. Només amb els amics i els acompanyant que venen ja s'omple.


El concert ha comptat amb la participació de més d'una vintena de músics i cantants de Valldoreix que han interpretat les peces, que ells mateixos han triat, d'autors com Mozart, Bach, Chopin, Schumann o Beethoven, entre d'altres. Castelló ha valorat molt positivament la varietat del repertori.

Eulàlia Castelló

Molt bé. És molt variada. És gent de la zona que poden interpretar les seves arts musicals. Està molt bé, perquè han començat els nens i després hi ha hagut molta varietat. Cant, una part moderna, piano clàssic. Molt bé


L'acte, que ha inclòs un berenar per als assistents a la mitja part, ha finalitzat amb el lliurement de dos rams de flors a les organitzadores d'aquesta XXVIena edició, Eulàlia Castelló i Isabel Bordes, en agraïment pels esforços dedicats.

De cara a l'edició de l'any vinent, els organitzadors esperen disposar ja d'un nou espai cultural amb una sala més adient a aquest tipus d'actuacions, i han reclamat també un nou piano que els permeti fer lluir més les seves interpretacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.