La pintora santcugatenca Núria Vallès porta els seus paisatges marins a París


  • Comparteix:

La santcugatenca Núria Vallès exposarà al 'Colegio Español' de París la seva col·lecció de paisatges marins: 'El mar no és blau'. L'artista destaca la voluntat de fer reflexionar amb les seves obres i de treure profit del viatge a la capital francesa per donar-se a conèixer i començar nous treballs.

La pintora Núria Vallès ha estat seleccionada pel 'Colegio de España' de París per exposar la seva obra a la capital francesa. L'artista mostrarà la col·lecció: 'El mar no és blau', en la que ha intentat plasmar els paisatges marins de Cadaqués d'una manera molt personal que faci reflexionar aquells qui la vegin no només amb les pintures sinó que també amb els seus títols. Així ho destaca Núria Vallès.

Núria Vallès

Són marines on el mar no és blau sinó que es tracta de paisatges que intenten ser una reflexió d'una biografia i el que intento és que el títol també desperti una pregunta, una sorpresa i una reflexió.


Vallès ja va ser seleccionada fa un any però ho va acabar declinant per intentar aconseguir donar-se a conèixer abans a Catalunya. Enguany però, ha decidit aprofitar l'oportunitat i mostrar la seva obra a París.

Núria Vallès

Em van escollir l'any passat però vaig decidir que no era el moment, que encara m'havoia de donar a conèixer aquí i no volia fer volar coloms.


L'artista santcugatenca exposarà a la seu del 'Colegio de España' des del 28 de febrer fins al 25 de març. Durant aquestes dates Núria Vallès vol aprofitar l'estada per dibuixar i conèixer altres pintors i galeries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.