Glòria Rognoni portarà al Teatre-Auditori l'obra 'Seduïts pel dubte', del grup de Teatre Social de Femarec


  • Comparteix:

La directora santcugatenca Glòria Rognoni portarà l'11de febrer al Teatre-Auditori l'espectacle 'Seduïts pel dubte', una nova aposta del grup de Teatre Social de Femarec. El muntatge, que s'ha estrenat a finals de novembre al Teatre Victòria, està interpretat íntegrament per actors i actrius amb alguna discapacitat.

Aquesta serà la primera vegada que la feina d'aquest grup de Teatre Social de Femarec es pugui veure a la nostra ciutat. El projecte, encapçalat per l'actriu i directora santcugatenca Glòria Rognoni, té l'objectiu de treballar per la integració social i cultural de col·lectius amb risc d'exclusió social. És per això que la companyia de Teatre Social està composada íntegrament per actors i actrius amb discapacitat.

Sota el títol 'Seduïts pel dubte', el muntatge d'enguany parla dels interrogants, les incerteses i els dubtes que caracteritzen l'existència humana. Així ho ha explicat Rognoni, que en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' ha volgut destacar l'esforç interpretatiu dels actors i els excel·lents resultats aconseguits en aquesta obra.

Glòria Rognoni

Tenen una gran capacitat d'interpretació, ho fan molt bé i jo el que intento es que cada actor i actriu faci el que millor se li dóna. La gent que els veu actuar s'obliden que són discapacitats perquè ho fan molt bé


Rognoni ha volgut remarcar també els valors positius que comporta fer teatre, i que en el cas d'aquesta companyia, suposen una experiència molt bona per als actors i actrius.

Glòria Rognoni

És una experiència estupenda fer teatre per tothom perquè dóna seguretat, memorització, companyerisme. Tothom que fa teatre es beneficia


L'obra 'Seduïts pel dubte' està inspirada en dos contes de Quim Monzó i va estrenar-se al Teatre Victòria el passat 29 de novembre. El proper 11 de febrer, el muntatge arribarà també a l'escenari del Teatre-Auditori de la nostra ciutat, en la que serà la primera actuació que aquesta companyia faci al nostre municipi.

Paral·lelament, a més, Rognoni continua donant a conèixer la feina d'aquest col·lectiu arreu d'Europa. Un bon exemple és el cas del seu anterior muntatge 'Una altra mirada', que es podrà veure a Itàlia el mes de maig vinent .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.