La Biblioteca del Mil·lenari sorteja aquest Nadal dues paneres literàries


  • Comparteix:

El sorteig es farà el 22 de desembre entre totes les persones que hagin utilitzat el servei de préstec

El sorteig es farà el 22 de desembre entre totes les persones que hagin utilitzat el servei de préstec

La Biblioteca del Mil·lenari sortejarà aquest Nadal dues paneres de llibres i CD's entre totes les persones que hagin utilitzat el servei de préstec des de principis d'aquest mes de desembre i fins el proper dia 21. Els guanyadors dels 2 lots se sabran el dia 22, en un acte que tindrà lloc a les sis de la tarda a la mateixa Biblioteca.

Un any més, la Biblioteca del Mil·lenari se suma a les festes de Nadal sortejant dues paneres de llibres i cd's entre els usuaris del servei de préstec. D'aquesta manera, totes les persones que des de principis de desembre facin ús d'aquest servei, rebran un número per participar en aquesta rifa. Cal recordar però, que els números es donaran en funció dels préstecs i no en base als articles prestats.

Les dues paneres, elaborades en col·laboració amb la llibreria Paideia, estan formades per una vintena de llibres cadascuna i els títols són de temàtica variada, des de llibres de cuina, infantils o les darreres novetats de novel·la. Escoltem la directora de la Biblioteca del Mil·lenari, Pepa Forn.

Pepa Forn

Sortegem dues paneres de llibres enntre tots els usuaris del serevei de preèstc del mes de desembre. Per cada prèstec tens un número.


A banda d'això, la directora de la Biblioteca ha anunciat que el centre ja disposa al seu fons de les novel·les guanyadores del darrer premi Planeta 'Y de repente un ángel' de Jaime Bayly i 'Pasiones romanas' de Maria de la Pau Janer.

Forn també ha expressat la intenció de la Biblioteca de dotar-se d'un fons de teatre interessant. En aquest sentit ha informat que els usuaris del centre ja tenen a la seva disposició dues obres teatrals del darrer Premi Nobel de Literatura, Harold Printer. Entre les novetats d'aquest mes de desembre també ha destacat l'obra poètica de Jordi Sarsanedes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.