Ainhoa Arteta, Rosana i la Compañía Nacional de Danza, plats forts de la programació del Teatre Auditori


  • Comparteix:

Des del gener i fins el juny es programaran 35 espectacles de teatre, dansa i música

Des del gener i fins el juny es programaran 35 espectacles de teatre, dansa i música

Un total de 35 espectacles conformaran la programació del Teatre Auditori per als mesos de gener a juny. Entre les diferents propostes, destaca un homenatge a Victòria dels Àngels a càrrec de la soprano Ainhoa Arteta i el tenor Jaume Aragall, un espectacle de la Compañía Nacional de Danza, els concerts d'Ismael Serrano i Rosana o el darrer muntatge de teatre de Josep Maria Pou, titulat 'La Cabra'.

A partir d'aquest mes de gener, el Teatre Auditori ja no farà 4 programacions trimestrals a l'any, sinó que en farà dues, de gener a juny i de setembre a desembre. Aquesta és una de les novetats que es podrà veure a partir d'aquest 2006, però no serà la única. I és que a banda de continuar programant alguns diumenges a la tarda, alguns caps de setmana es podran veure fins a 3 muntatges diferents i també es farà algun espectacle en dijous, tal i com ha avançat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

Ara obrim un altre front que seria els dijous. Sobretot ens interessa aquesta època que els santcugatencs fugen de la ciutat els caps de setmana. Ho hem de provar, però estem convençuts que pot anar


Pel que fa a la programació dels propers 6 mesos, seran 35 espectacles on predominaran el teatre i la música. D'aquesta manera, passaran pel teatre santcugatenc obres com la producció del Teatre Lliure 'Ricard III', l'espectacle 'Les mil i una nits' dels Comediants, '15' de les T de teatre o l'obra 'La cabra', de Josep Maria Pou.

Dins les propostes musicals, destaca hi ha un predomini dels cantautors, amb concerts d'Ismael Serrano, Rosana, Paco Ibáñez i Joan Manel Serrat, però no hi faltarà l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat o un homenatge a Victòria dels Àngels que anirà a càrrec de la soprano Ainhoa Arteta i el tenor Jaume Aragall. Segons Solé, es tracta d'una programació eclèctica i de molta qualitat, que vol arribar a tots els públics i a tots els àmbits de les arts escèniques.

Àngels Solé

És una programació de molta qualitat i que dins l'eclecticisme que seguim per arribar a tots els públics i tots els àmbits, hem incorporat la màgia o algun espectacle de caire socio-cultural com el de Femarec


Un altre dels plats forts serà la dansa, amb la Compañía Nacional de Danza que dirigeix Nacho Duato, però també amb espectacles de les dues companyies residents a Sant Cugat: Color Dansa i Nats Nus.

Com ja és habitual, també hi haurà programació d'òpera, el cicle de música de cambra i un ampli ventall de propostes familiars. Les entrades per tots aquests espectacles es posaran a la venda el dia 13, en el cas dels abonaments, i el dia 20, pel que fa a les localitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.