L'obra familiar 'Willy' estrena aquest diumenge l'horari de tarda al Teatre Auditori


  • Comparteix:

El muntatge reuneix els principals protagonistes de les obres de William Shakespeare

El muntatge reuneix els principals protagonistes de les obres de William Shakespeare

Apropar la figura de William Shakespeare a tots els públics és l'objectiu de l'espectacle 'Willy', que portarà aquest diumenge al Teatre Auditori la companyia Clownx Teatre. L'obra reuneix alguns dels personatges més coneguts del dramaturg anglès -com Hamlet, Romeo i les bruixes de Macbeth- i recrea la màgia del teatre en l'època shakesperiana.

El Teatre Auditori estrena aquest diumenge la franja de diumenge a la tarda en el cas dels espectacles infantils. Els encarregats d'omplir de rialles i imaginació l'escenari seran la companyia Clownx Teatre, que interpretaran l'obra 'Willy' sota la direcció de Joan Sors.

Es tracta d'un muntatge que aplega els personatges més coneguts de William Shakespeare en un mateix espectacle. Un dels intèrprets i coautor del text, Jordi Gilabert, explica que l'objectiu de l'obra és apropar la figura del dramaturg anglès a tots els públics.

Jordi Gilabert

Volem apropar la figura de William Shakespeare a tots els públics. Fem un poti-poti de les seves obres més conegudes i barregem els personatges en un espectacle nou.


El tractament de l'obra 'Willy' és bàsicament humorístic i incorpora cançons en directe per mostrar la forma en què es feia teatre en l'època shakespeariana.

La representació tindrà lloc aquest diumenge a les 6 de la tarda. El preu de les entrades és de 6 euros i mig per al públic general, i 5 euros i mig per als socis de La Xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.