'Quarts de 5' portarà la música tradicional catalana al concert de l'associació de veïns de Can San Joan


  • Comparteix:

L'associació de veïns de Sant Joan ha organitzat pel pròxim dissabte 17 un concert de música tradicional catalana de Nadal al Casal de Cultura de Mira-Sol. Després de l'actuació, a càrrec del grup 'Quarts de 5', l'associació oferirà coca i xampany per celebrar les festes.

Entre les diverses activitats programades per les entitats de Mira-sol, l'Associació de Veïns de Sant Joan ha preparat un concert pel dia 17 d'aquest mes.El grup, que ja va col·laborar amb l'associació al concert de l'any passat, interpreta música tradicional catalana de Nadal.

El concert és una activitat molt agraïda i que anirà dirigida a tota la gent que li agradi la bona música, tal com ha explicat el secretari de l'Associació de veïns de Sant Joan, Josep Mª Àngel.

Josep Mª Àngel

És una activitat que ens agrada molt fer-la, és molt agraida i la gent s'ho passa molt bé


L'associació, que porta més de 15 anys organitzant el concert de Nadal, no sempre l'ha celebrat an la seva ubicació actual, malgrat els canvis l'espertit inicial continua vigent tal i com explica Josep Ma Àngel.

Josep Mª Àngel

Des de que van fundar l'associació pràcticament ho hem fet cada any. Al principi a l'escola Catalunya i després al Casal, gairebé 15 anys


Després del concert que començarà a les 10 de la nit, l'associació de veïns de Sant Joan oferirà també coca i cava per celebrar les festes de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.