Esclat de Germanor omple la parròquia de Sant Cebrià amb el seu tradicional concert de Nadal


  • Comparteix:

Per primera vegada ha participat una coral de Barcelona

Per primera vegada ha participat una coral de Barcelona

Prop d'un centenar de persones han assistit aquest dissabte al Concert de Nadal que la Coral valldoreixenca Esclat de Germanor i la Coral del Centre Cívic de l'Ateneu Fort Pienc, de Barcelona, han ofert a la Parròquia de Sant Cebrià de Valldoreix. L'actuació, que ha inclòs més d'una quinzena de nadales, també ha comptat amb la participació de l'actor Eduard Araujo, que ha recitat un poema que demanava la pau al món.

La Coral Esclat de Germanor de Valldoreix ha ofert aquest dissabte el seu tradicional Concert de Nadal a una Parròquia de Sant Cebrià plena a vessar. La novetat d'enguany ha estat la participació de la Coral del Centre Cívic de l'Ateneu Fort Pienc de Barcelona. La directora de la Coral valldoreixenca, Joana Vilaplana, que va néixer al barri barceloní de Fort Pienc, ha valorat molt positivament la germanor i la col·laboració que s'ha establert entre els dos conjunts.

Joana Vilaplana

La germanor. És la primera vegada que ve una Coral de tan lluny. Això és bo per la Coral, així obrim portes. A més, anirem allà.


El concert ha tingut tres parts. En la primera d'elles la Coral local ha cantat vuit cançons de Nadal, com 'Santa Nit', 'La cançó del poble', 'Aclarida nit de Nadal', entre d'altres. En la segona part ha estat la Coral barcelonina, composada per una trentena de persones, l'encarregada d'interpretar el seu repertori. Com no podia ser d'altra manera, la majoria de les cançons que han seleccionat han estat nadales.

Finalment, en la darrera part de l'espectacle, les dues corals han cantat conjuntament dos temes; 'Allà en un pessebre' i 'Joia en el món'. Entremig d'aquestes dues peces, l'actor Eduard Araujo ha recitat un poema que demanava la pau al món. La directora de la Coral valldoreixenca, Joana Vilaplana, ha valorat d'aquesta manera l'actuació d'Araujo.

Joana Vilaplana

Fantàstic. Li vaig demanar jo. A vegades ho hem fet amb ell. Aquest any vam pensar que era bo convidar una altra coral, però també a l'Eduard amb el poema relatiu a la Pau, que tant es parla però que no hi és.


Des de l'organització de la Coral Esclat de Germanor, que no cantarà fins després del dia de Reis, segurament a Mira-Sol, s'assegura que l'any vinent tornaran a celebrar el Concert de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.