L'autor de 'Pedra i sang' reivindica l'autoria col·lectiva de l'obra


  • Comparteix:

L'autor de 'Pedra i sang', Josep Maria Jaumà, reivindica l'autoria col·lectiva de l'obra teatral en una xerrada que ha tingut lloc aquest dilluns. Segons Jaumà, la representació de l'obra és possible gràcies a la col·laboració de molts santcugatencs.

Jaumà ha assegurat que l'obra de teatre és de Sant Cugat de la mateixa manera que ho és el Monestir un carrer o una plaça, és a dir, és part de tots els santcugatencs independentment de la seva autoria.

L'autor de 'Pedra i sang' remarca que és molt important per a Sant Cugat tenir una obra de teatre pròpia.

Josep M.Jaumà

És molt important que Sant Cugat tingui la seva pròpia obra de teatre de la mateixa manera que tenim el Monestir, associacions, ateneus...


En la xerrada, també hi ha intervingut Lluís Calvo, autor de 'Miserere', obra que representa l'assassinat de l'abat Biure des d'una perspectiva lírica. 'Miserere' es va estrenar l'any 2000 conjuntament amb 'Pedra i Sang'.

Calvo destaca que 'Miserere' forma part del patrimoni de la ciutat.

Lluís Calvo

Pel fet de partir dels mateixos fets que 'Pedra i sang', l'obra 'Miserere' també forma part del patrimoni històric de Sant Cugat


La xerrada de Jaumà i Calvo forma part del cicle de conferències dels Amics de 'Pedra i sang' per donar a conèixer l'obra entre els santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.