El Teatre-Auditori programa 35 espectacles fins al juny amb l'objectiu d'arribar a tots els segments de públic


  • Comparteix:

Arribar a tots els públics, amb un esforç especial per atreure els joves, és el principal objectiu de la nova programació del Teatre-Auditori per al primer semestre del 2006. Amb aquesta voluntat, la programació inclou les actuacions de cantautors com Serrat, Ismael Serrano o Rosana, el darrer espectacle de Comediants o algunes novetats com el teatre musical o la màgia de Tamariz.

Música, dansa, teatre o màgia es donen de la mà a la nova programació del Teatre-Auditori entre els mesos de gener i juny del 2006. En total, es tracta de 35 espectacles que busquen arribar a tots els públics i a tots els gustos, amb un esforç especial per acostar més aquest equipament a la gent jove. Així ho ha destacat l'alcalde, Lluís Recoder, durant la presentació de la programació.

Lluís Recoder

Inclou música, teatre, dansa, òpera, teatre musical, màgia, programació infantil i amb un impuls especial a la progrmació juvenil. També queda ben definida la idea d'intentar obrir el Teatre-Auditori al màxim de gent


Com ja és habitual, una de les principals apostes és el teatre, amb 10 títols diferents que inclouen des de la producció del TNC 'Uuuuh!', fins al darrer espectacle dels Comediants, la companyia T de Teatre, 'Carnaval' de Jordi Galceran o l'obra 'La Cabra' de Josep Maria Pou. Un muntatge que ell mateix ha definit com a 'frepant', assegurant que obliga als espectadors a fer un viatge per nombroses emocions.

Josep Maria Pou

Aquest pas de la comèdia a la tragèdia en 1 hora i 40 minuts jo no l'havia vist en cap autor, i el que em fa més feliç és veure com el públic cada dia fa aquest viatge


La programació donarà també especial protagonisme de la música i als cantautors, amb noms com Ismael Serrano, Rosana, Paco Ibáñez o Serrat. Cal destacar també un concert d'homenatge a Victòria dels Àngels, a càrrec d'Ainhoa Arteta i Jaume Aragall, la presentació del CD de sardanes de Sant Cugat o les actuacions de l'Orquestra Simfònica de la ciutat. El seu director, Josep Ferré, ha explicat que en un dels concerts s'atreviran per primera vegada amb la primera òpera de Puccini.

Josep Ferré

Fa 3 anys que teníem aquesta partitura i no la trèiem perquè era massa agosarats, però ara ja estem llençats i hem pensat que era el moment de fer una òpera de Puccini, concretament la primera


Entre les novetats d'aquest semestre també hi haurà teatre musical, amb l'obra 'Paradís' de Jordi Galceran i Albert Guinovart, o màgia a càrrec del mític Juan Tamariz. Tampoc no hi faltarà la dansa, que arribarà de la mà de Nacho Duato i la Compañía Nacional de Danza, però també de les companyies residents a Sant Cugat, Color Dansa i Nats Nus, que han manifestat la seva satisfacció per poder actuar a 'casa'. Escoltem Toni Mira, director de Nats Nus.

Toni Mira

L'espectacle que presentarem hem estat gravant i assajant algunes coses aquí, i estem molt contents de poder-lo presentar. Ja el vam estrenar al Mercat de les Flors però per mi va ser una preestrena i l'estrena oficial serà aquí.


La programació es completarà amb els espectacles infantils i familiars, que inclouen la presentació del darrer disc de Macedònia, el cicle de música de cambra o l'òpera, que en aquesta ocasió portarà a la ciutat títols tan coneguts com 'La flauta màgica'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.