Èxit absolut dels joves de Ludàlia amb 'La nit del teatre musical' al Teatre la Unió


  • Comparteix:

Els nois i noies de la Fundació Ludàlia, juntament amb l'escola Eòlia, han omplert de gom a gom el Teatre la Unió amb la representació de 'La nit del teatre musical'. Aquest muntatge benèfic compta amb la interpretació de discapacitats intel·lectuals que en to humorístic i acompanyats per la música han apropat diversos esquetxos.

La Fundació Ludàlia és una entitat dedicada a promoure el lleure i la cultura entre joves amb edats compreses entre els 18 a 45 anys afectats per discapacitat mental. Un grup d'aquests joves - gràcies a l'escola d'interpretació Eòlia, creada pel Tricicle i Dagoll Dagom- ha portat aquest divendres a l'escenari del Teatre la Unió el muntatge 'La nit del teatre musical'.

Per la directora de la Fundació Ludàlia, Consol Ferrer, el principal objectiu d'aquesta iniciativa és la inclusió social d'aquests joves.

Consol Ferrer

Des del punt de vista de Ludàlia hem cregut sempre en la inclusió social. Que aquests nois actuïn està molt bé, però que ho facin amb l'escola Eòlia és un valor afegit.


Aquest projecte ha tingut una molt bona acollida a la nostra ciutat. Ferrer es felicita de la resposta dels santcugatencs que han omplert el Teatre la Unió.

Consol Ferrer

Sant Cugat ens ha tractat esplèndidament. El Teatre la Unió ens ho ha facilitat tot. Estem entusiasmats.


'La nit del teatre musical" ha comptat amb una trentena d'alumnes de Ludàlia amb discapacitats intel·lectuals, que han estat acompanyats per una quarantena d' alumnes d'interpretació de l'escola Eòlia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.